YOZGAT / SORGUN - Faraşlı Ortaokulu

Şbt

6 ŞUBAT 2023 Depremi Anma Töreni kapsamında okulumuz olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak anma etkinliği düzenledik. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Tarım Orman Müdürlüğü ve Yeşilay'dan gelen misafirlerimizi ağırladık

Atamızın İzinde...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Öğrencilerimizle kutladık.

Kas

Faraşlı ilk-ortaokulu kapsamında öğrencilerimizle hazırlamış olduğumuz ''15 Temmuzu Unutturmayacağız'' konulu okul gazetemizi hazırlayarak, bölgemizdeki vatandaşlarımızı bilinçlendirip, fikir alışverişlerinde bulunduk.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Gülşehri Belediye Başkanımız Sayın Ali ÜNLÜ okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizin gününü kutlayarak sohbet etmiştir. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik Bağımlılıkla Mücadele ve LGS Sınavına Yönelik Eğitim kapsamında Sorgun Rehberlik ve Araştırma Merkezinden gelen Rehber Öğretmenlerimiz tarafından tanıtıcı ve bilgilendirici eğitimler verilmiştir.

Eyl

İlköğretim Haftası dahilinde okuluzda kutlama programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılına girerken almış olduğumuz karar doğrultusunda Okul Ünirması uygulamasına geçmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diler, desteklerini esirgemeyen kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.